WEB DESIGN & MARKETING ONLINE

De ce are nevoie afacerea ta în mediul online?

Simplu spus, web design-ul înseamnă crearea și planificarea site-urilor web. Detaliat, înseamnă combinația unor abilități de creeare a arhitecturii informației, interfaței de utilizator, structurii site-ului, navigației pe acesta, layout-ului, culorilor, caracterelor și imaginilor...etc... combinate cu o mulțime de principii de design.

logo rotund cu scris2.1.jpg

SEO (Search Engine Optimization)

Vrei ca site-ul tău să fie găsit ușor în Google? Vrei să ai un volum de trafic consistent și constant pe site-ul tău? SEO este cea mai bună soluție! Iar noi ne pricepem să facem SEO cel mai bine!

 

Campanii PPC (Pay Per Click)/ Adwords

Consumatorii caută în fiecare zi serviciile / produsele pe care le oferi. PPC-ul (Pay Per Click) este un instrument de marketing online care îți poate aduce rezultate într-un timp foarte scurt!

 

OMR (Online management reputation)

Pentru a avea succes online și pentru a construi încredere în brandul tău, reputația este un factor esențial. Ne vom asigura că brandul tău este văzut asa cum îți dorești tu, în mediul online.

 

Web design

63% dintre consumatori folosesc site-ul tău pentru a se conecta cu brand-ul tău. Totodată, 48% consideră design-ul ca fiind decisiv atunci când fac o achiziție. Ce spune site-ul tău despre business-ul tău?

 

Social media marketing

Aproximativ 10 milioane de români au un cont de Facebook, iar cei mai mulți dintre aceștia petrec peste jumătate de oră pe zi pe această rețea socială. Dă startul unei campanii astăzi, pentru a ajunge la ei!

 

Content marketing

Atrage și interacționează cu publicul tău țintă prin crearea și distribuirea unui conținut relevant și de calitate. Echipa noastră îți va crește prezența online și îți va îmbunătăți autoritatea!

transparent.png